- بازی کنسول
- بازی کامپیوتر
- بازی اکشن
- بازی استراژی
- بازی فکری
- بازیxbox
- تلفن همراه
- بازی اندروید
- نرم افزار موبایل
- ios
- نرم افزار
- نرم افزار ویندوز
- نرم افزار کاربردی
- نرم افزار پر کار برد
- دانلود فیلم وعکس
- دانلود فیلم
- دانلود عکس
- اطلاعات عمومی
- اطلاعات عمومی
- لطیفه
- دانلود موزیک
- دانلود موزیک بی کلام و باکلام
- دانلودموزیک ماه محرم
- انیمشین
- انیمیشن و کارتون
- مستند
- مستند های جالب
- دانلود اخبار
- دانلود اخبار به صورت پی دی اف
- بازی های فوق فشرده
- بازی های فوق فشرده برایpc
- دانلود نوحه
- دانلود نوحه محرم
- مقاله
- مقاله
- انیمیشن های آموزشی کتاب ریاضی پایه ششم ابتدایی
- دانلوده بازی انگیبرد
- دانلوده نرم افزارهای اندروید
- تصاویر متجرک خوش آمدگویی برای وبلاگ
- دانلود موزیک ویدئو جدید محسن چاوشی غلط کردم
- دانلود بازی Lichdom Battlemage برای PC
- دانلود فصل نهم انیمیشن سیمپسون ها The Simpsons Season 9
- دانلود دوبله فادانلود فارسی فصل سوم سریال آواتار: آخرین باد افزار Avatar : The Last Airbender
- دانلود موزیلا فایرفاکس Mozilla Firefox 32.0 Final
- دانلود Avira Internet Security 2014 14.0.6.552 Final – آویرا اینترنت سیکوریتی
- دانلود برنامه امام رضا (ع) برای اندروید
- دانلود کلیپ عملکرد مانوئل نویر در جام جهانی 2014
- دانلود مناجات امیرالمومنین در مسجد کوفه با صدای مداحان مشهور
- دانلود بازی Soccer Rally 2 v1.08 برای اندروید + نسخه بی نهایت
- دانلود iSpy 6.2.4.0 – نرم افزار تبدیل وب کم به دوربین مدار بسته
- میمون درختی
- نرم افزار رایت هر نوع DVD با VSO ConvertXtoDVD 5.1.0.13 Final
- دانلود نسخه ی آپدیت شده ی Silent Hill 3 با لینک مستقیم دانلود بازی فشرده شده Silent Hill 1 and 2 ب
- دانلود پی دی اف اموزش نصب ویندوز
- دانلود سریال مارکو پولو – Marco Polo Season 1 2014
- دانلود آرامش بخش ترین آلبوم پیانو در جهان The most relaxing Piano album in the world…Ever
- دانلود بازی Family Farm Seaside – ویندوز فون
- دانلود برنامه PicsArt – ویندوز فون
- دانلود YouTube Video Downloader PRO 4.9.0.3 – نرم افزار دانلود ویدئو از یوتیوب
- دانلود بازی کم حجم و مدیریتی Pet Hotel Tycoon برای کامپیوتر
- دانلود بازی Scourge Outbreak برای PC
- دانلود Windows 8 Manager 2.2.7 + Portable – نرم افزار مدیریت ویندوز 8
- نرم افزار حذف فایل های اضافه PrivaZer 2.34
- برنامه ویرایش عکس با aillis 11.0.3 – اندروید
چگونه از کودک خود مراقبت کنیم؟ - آکاایران
پرتال آکاایران سایت کودک و بارداری بخش بخش کودک قسمت شناخت کودک- چگونه از کودک خود مراقبت کنیم؟
چگونه از کودک خود مراقبت کنیم؟
در کلیه کشورهای دنیا اعم از پیشرفته و غیر پیشرفته ، آمار رو به رشدی از کودک آزاری و کودک ربایی و بسیاری ناهنجاریهای دیگر اجتماعی به دلیل افزایش جمعیت را شاهد هستیم. مطابق با آمارهای منتشره در دانشگاه میسوری، در برخی از نقاط دنیا نزدیک به 800000 کودک در هر سال مفقود می شوند یعنی چیزی در حدود 2000 کودک گمشده در هر روز و این در حالی است که که 203000 تن از این کودکان توسط اعضای خانواده خود ربوده شده و 58200 مورد توسط افرادی غیر از اعضای خانواده دزدیده می شوند.
چگونه از کودک خود مراقبت کنیم؟
شناخت کودک - چگونه از کودک خود مراقبت کنیم؟
هر چند که در این آمار منتشره؛ کودکان فراری، کودکان مفقود شده در اثر تصادفات و یا گم شدن در مکانهای شلوغ و عمومی و .. لحاظ گردیده است، اما به طور قطع بخش وسیعی از کودکان توسط افراد غریبه اغفال و سپس دزدیده می شوند.
کودکان از دوسالگی می توانند شماره تلفن منزل خود را حفظ نمایند به خصوص اگر این شماره به صورت آهنگین به آنها آموزش داده شود.
در ایران عزیزمان نیز علی رغم تلاشهای صورت گرفته در جهت حفظ امنیت اجتماعی، به دلیل گستره جمعیت و افزایش روز افزون آن ، ناهنجاریهای بسیاری علی الخصوص در زمینه کودکان وجود دارد. البته لازم به ذکر است که نباید توقع داشت که تمام تمهیدات حفاظتی از جانب نیروهای نظامی و انتظامی صورت گیرد بلکه بخشی از این مسئولیت متوجه والدینی است که دارای فرزندان خردسال بوده و موظفند که چنین مهارتهایی را آموخته و در اختیار کودکان دلبند خود قرار دهند.
به طور قطع ما در این یادداشت قصد نداریم شما را تشویق به حمایت بیش از حد کودکان کرده و یا باعث شکل گیری بدبینی و یا سوظن در شما شویم، بلکه تنها می خواهیم شما را به این مساله متمرکز سازیم که در نگهداری و پرورش کودکان خود توجه و دقت بیشتری به خرج دهید.
برای اینکه کودکان شما در امنیت کامل پرورش پیدا کنند لازم است که به این موارد توجه ویژه ای داشته باشید:
پسر تنها
کودکی در خانه تنها مانده
اگر شما شاغل بوده و ناگزیر در بیشتر مواقع کودکتان ساعاتی را در تنهایی(در منزل) به سر می برد، لازم است که به این موارد توجه ویژه ای داشته باشید:
- سیستم امنیتی مناسبی را در منزل تعبیه کنید.
- اطمینان حاصل کنید که در زمان عدم حضور شما در منزل، پنجره ها و درها به خوبی قفل شده باشند.
- به کودکتان آموزش دهید که در زمان عدم حضورشما، به زنگ در و یا زنگ تلفن پاسخ ندهد. مگر تماسها و زنگهایی که شما با فرزندتان از قبل قرار گذاشته باشید(مثلا اگر من 3 تا زنگ پشت سر هم زدم، جواب زنگ را بده)
- علاوه بر اینکه درب منزل شما دارای قفل است، از زنجیرهای حفاظتی پشت درب نیز استفاده نمایید و نحوه کاربرد آن را به کودکتان آموزش دهید.
- حتما به کودک خود شماره تلفن و آدرس منزل خود را آموزش دهید. کودکان از دوسالگی می توانند شماره تلفن منزل خود را حفظ نمایند به خصوص اگر این شماره به صورت آهنگین به آنها آموزش داده شود.
در مکانهای عمومی چه کنیم؟
- بین خود و کودکتان یک "رمز ارتباطی" قرار دهید. این رمز ارتباطی اسم یا فامیل تان، اسم فیلم یا کارتون، رنگ و .. که به راحتی حدس زده می شود، نباشد. به او آموزش دهید که این رمز را با " هیچکس " در میان نگذارد. بهترین نوع رمز عبور می تواند ترکیبی از یک عدد و کلمه باشد تا حدس زدن آن مشکل باشد برای مثال " بهار 7 " و یا قرمز 3 ".
این رمز ارتباطی به شما و کودکتان کمک خواهد کرد که وی فریب پیغامهای دروغین افراد غریبه را نخورده و امنیت خود را تامین کند. مثلا به کودک خود عنوان کنید " اگر کسی پیغامی از جانب من یا پدر برای تو آورد تنها در صورت دانستن رمز ارتباطی می توانی با او همراه شوی".
- به کودکتان اجازه ندهید که در مکانهای عمومی لباسهایی را بپوشد که نام و یا نام خانوادگی او بر روی آن نوشته شده باشد. پوشاندن چنین لباسهایی به کودکان، باعث می شود که غریبه ها راحت تر بتوانند به کودک شما نزدیک شده و با وی صمیمی شوند.
- در هیچ رده سنی به کودک خود اجازه ندهید که زیورآلات خود را در مکانهای عمومی استفاده کند. این اشیا قیمتی خود محرک دزدی از کودکان خواهد شد.
به کودکتان اجازه ندهید که در مکانهای عمومی لباسهایی را بپوشد که نام و یا نام خانوادگی او بر روی آن نوشته شده باشد
- به کودک خود آموزش دهید که اگر غریبه ای به آنها نزدیک شد و قصد داشت او را به زور با خود ببرد، داد و فریاد کند و حتی برخی از روان شناسان کودک توصیه می کنند که: " به کودک خود بیاموزید که در این شرایط فریاد بزند و بگوید : این پدر من نیست یا این زن مادر من نیست ".
والدین ! این آموزشها را فراموش نکنید:
- کودک خود را در هیچ زمان و در هیچ مکانی، تنها و بدون مراقب رها نکنید. افرادی که در کمین بچه ها هستند، به دنبال کودکانی می گردند که تنها و بدون مراقب در مکانهای عمومی رها شده اند و یا والدین شان سرگرم خرید خودشان هستند و یا افرادی هستند که به همه چیز به جز کودکشان توجه می کنند. آنها کمین کرده و بعد با سرعتی وصف ناپذیر اقدام می کنند.
کودک و تلفن
- کار کردن با تلفن های کارتی یا سکه ای را به کودک خود بیاموزید. حتی همیشه کارت تلفن و یا سکه مناسب را در اختیار کودکتان قرار دهید تا در صورت لزوم امکان تماس داشته باشند.
- شماره تلفن های ضروری مانند 110 را به کودک خود بیاموزید. در ضمن در موقعیتهایی که کودکتان در منزل تنهاست شماره تماس آتش نشانی (125)، اورژانس(115) ، اورژانس اجتماعی(123) را در اختیار او قرار دهید تا در صورت لزوم امکان تماس با آنها را داشته باشد. البته فراموش نکنید که به آنها بیاموزید مزاحمت و یا تماس بی مورد با این شماره تلفنها عواقب سختی را برای آنها به همراه خواهد داشت.
در ضمن چند شماره تماس مناسب( مانند شماره تماس منزل مادربزرگ و پدر بزرگ، عمو یا خاله و ...) را که در مواقع بحرانی می توانند به او کمک کنند، را بیاموزید.
برای کودک خود توضیح دهید که چگونه غریبه ها سعی می کنند آنها را فریب داده و یا آنها را به سمت خود جلب کنند. برای مثال ممکن است که آنها را تهدید کنند یا از آنها بخواهند که برای پیدا کردن گربه یا کبوتر شان با انها همراهی کنند. به وی آموزش دهید که هیچگاه به غریبه ها برای یافتن گمشده شان کمک نکنند. همچنین به کودکتان بیاموزید که وقتی غریبه ای به آنها نزدیک شد به سرعت از وی دور شده و از پدر یا مادر خود کمک بخواهد.